foto GG tabor 2024
03. julij 2024 - 16. julij 2024 ? 230,0€ 14. junij 2024
GG 6. - 9. razred

Letošnji GG tabor bo potekal od srede, 03. 07. 2024, do torka, 16. 07. 2024, pri vasi Kred v bližini Kobarida. 

 

Letos tabor začenjamo s trodnevnim vodovim izletom do tabornega prostora. Več informacij o uri in kraju odhoda na tabor dobite od vodnika svojega otroka.

 

Vračali se bomo z avtobusom, s katerim bomo predvidoma prispeli na Dolgi most v torek, 16. 07. 2024 okoli 17:00.

 

Sestanek za tabor bo potekal 29. 5. ob 17:30 na OŠ Prežihovega Voranca. Na njem bomo predstavili informacije o poteku tabora. Udeležba na sestanku je priporočljiva predvsem za tiste, katerih otrok se bo prvič udeležil GG tabora. Priporočila za morebitni nakup opreme lahko najdete na naši spletni strani, pod zavihkom za starše.

 

Prijave sprejemamo preko spletnih prijav na https://prijave.rodsivegavolka.si/izlet/84 do petka, 14. 6. 2024. Prosimo, da ob prijavi posodobite zdravstvene posebnosti, prehrambene posebnosti in želeno velikost taborne majice.

 

Taborovodja:

Bor Grošelj Simić

Telefon:+386 51 202 356

E-pošta: bor.groselj.simic@rodsivegavolka.si

 

Starešina:

Tina Zwittnig

Telefon: +386 51 38 44 69

E-pošta: tina.zwittnig@rodsivegavolka.siCena taborjenja znaša 230 €. Cena taborjenja, če se ga udeleži več otrok iz iste družine, znaša 185 € za vsakega otroka, ki se udeleži GG tabora. Popust velja tudi, če se drugi otrok udeleži MČM ali MČČ tabora. Vračilo tabornine je možno le v primeru zdravstvenih težav in če odjavo sporočite do 21. 6. 2024. Po tem datumu tabornine ne vračamo. Tabora se lahko udeležijo le otroci s plačano članarino (http://rodsivegavolka.si/clanarina.php), ki jo je treba poravnati najkasneje do 14. 6. 2024. Brez plačila članarine udeležba na taboru ni možna. 

V taborni trgovini na taboru bo mogoče kupiti pesmarico in razglednice. Za morebitne tovrstne nakupe bo dovolj 15 € (če je le mogoče, naj bo omenjeni znesek v kovancih za lažjo možnost vračila denarja), dodatnega denarja otroci ne potrebujejo. 

 

Podatke za plačilo tabornine prejmete po prijavi na tabor. 

 

Taborna pravila za taboreče: 

Mobilni telefoni in ostale elektronske naprave na taboru niso zaželene. Njihova uporaba bo možna le v šotoru, po dogovoru z vodnikom in tako, da ne bo motila ostalih taborečih. V nasprotnem primeru bomo napravo pospravili vodniki in jo bo otrok dobil nazaj na koncu taborjenja. Polnjenje baterij na taboru ne bo možno. 

 

Če med taborjenjem želite stopiti v stik s svojim otrokom, lahko kontaktirate vodnika svojega otroka, taborovodjo ali starešino tabora.

 

Na taboru so strogo prepovedani: alkohol, cigarete, e-cigarete, vejpi, fuge, energijske pijače in podobne, zdravju škodljive, ali prepovedane substance. Če karkoli od naštetega najdemo pri vašem otroku, vas bomo o tem takoj obvestili. Poklicali vas bomo, da svojega otroka odpeljete domov.

 

Starši in prijatelji lahko pošljete pismo ali razglednico na: 

Poštno ležeče

GG tabor DT Rod Sivega volka

5222 Kobarid

 

Seznam opreme najdete v vabilu.

 

Posteljo in potovalko prinesite v rodovo gospodarstvo (Celovška cesta 264, vhod je z Devove ulice - s strani stavbe, ki gleda proč od Celovške in proti železniški progi) 17. 6. in 20. 6. ob 18.00 ali 29. 6. ob 7.00. Prosimo tudi, da opremo podpišete z imenom in priimkom. To posebej velja za postelje, armaflekse, menažke, jedilni pribor in čutarice, saj ima veliko otrok enake.

 

Radi bi še spomnili, da tabornikom pomemben vir prihodkov predstavljajo donacije z naslova dohodnin. Vabimo vas, da nam tudi vi namenite do 1 % dohodnine, saj vas nič ne stane, nam pa pomeni veliko. To lahko storite z izpolnitvijo spletnega obrazca ali s pomočjo aplikacije eDavki.

 

Lep taborniški pozdrav,

Organizatorja: Bor Grošelj Simić, Tina Zwittnig
Prijave so žal že zaključene.